duminică, 21 noiembrie 2010

Cronicile Apocalipsei: Vindecătoarea - Rebecca Levene


















Seria Cronicile Apocalipsei este o serie mare, momentan cuprinzând nouă cărți publicate și una în curs de "producție", deși prima carte a apărut de-abia în 2006. Secretul este scrierea cărților din serie de către autori diferiți.

În Vindecătoarea, a doua carte din serie, aflăm aventurile soției personajului principal din prima carte, Jasmine, un om de știință prins de Molimă în America în timp ce lucra la un leac împotriva ei. Din nefericire la scurt timp după ce se părea că găsiseră leacul, nebunia Molimei îi atinsese deja pe cei din bază și ea a rămas blocată într-o secțiune a buncărului după o explozie. După aproximativ cinci ani este găsită de o echipă de recunoaștere a unor pirați, și pusă la muncă ca doctor pe nava-amiral a acestora. Dar problemele ei nu se opresc aici, deoarece pirații încearcă să reziste unei invazii de oameni-zombie care vin dinspre Cuba, iar în spatele acestor atacuri se află unul din foștii săi colegi de cercetare din buncăr.

Sper ca editura Millenium Books să continue publicarea în română a acestei serii, pentru ca fanii români să afle restul aventurilor din acest univers post-apocaliptic.

2 comentarii:

Bear spunea...

Ma bucur ca ti-a placut.

Anonim spunea...

hai noroc
are cineva cartea
School's Out - Scott Andrews
merci
mafci@yahoo.com
daca vrea cineva am vindecatoarea si supravietuitorul