joi, 6 martie 2014

Metal Boxes - Alan BlackMetal Boxes este un roman care m-a captivat pe deplin aseara, nemaiputând să mă opresc după ce am început cartea, cu o mică pauză de 30 de minute pentru a reîncărca Kindle-ul pentru a putea continua.

Alan Black ne aduce povestea lui Blackmon Perry Stone, un cadet de 15 ani în Marina Imperiului Uman care reușește să termine Academia Navală fără rezultate prea bune, și care este repartizat pe o navă de aprovizionare a flotei. Aventurile lui încep prin a reuși să evite furia unor pușcași marini, apoi deslușirea lucrurilor pe o navă militară, încercarea de a înțelege femeile (mai ales o femeie care este și pușcaș marin), dar în momentul când se trezește într-o capsulă de evacuare în hiperspațiu, începe să își dea seama că are probleme destul de mari, iar ele vor continua.

Din fericire Stone este foarte descurcăreț, fiind un om rațional, dar și un om crescut foarte bine și pregătit și mai bine de către familia sa, acțiunile sale urmând să lase cu gura mască o mare parte din univers.

Niciun comentariu: