duminică, 27 mai 2012

Battle Station - B.V. LarsonA cincea carte din Seria Star Force ne aduce noile aventuri ale Colonelului Kyle Riggs, aflat în război cu o rasă de roboți extratereștri denumiți Macro, având de partea sa tehnologia unor alți roboți, denumiți Nano, Pământul și omenirea (mai mult sau mai puțin) și 2 rase extraterestre, Viermii și Centaurii.

În Battle Station Riggs reușește să elibereze lumile sistemului solar al Centaurilor, și să captureze câteva fabrici Macro, fapt care îi mărește șansele de întărire și apărare al sistemului și al celorlalte sisteme aliate. Dar eliberarea nu este ușoară, Riggs trebuind să improvizeze o grămadă, din fericire reușind la mustață în unele cazuri. în plus, Riggs descoperă și contactează și rasa extraterestră care a pornit toată tevatura, Albaștrii, creatorii ambelor rase de roboți, Macro și Nano.

Cu aceeași savoare ca restul cărților din Star Force, Battle Station ne încântă cu problemele lui Kyle Riggs și ne tormentează cu așteptarea până la următoarea carte din serie, Empire.

Niciun comentariu: