duminică, 15 aprilie 2012

Seria Zero Sight - B. Justin Shier
























Move over Harry Potter and Twilight, there's a new player in town!

Seria Zero Sight conține momentan 2 cărți, Zero Sight și Zero Sum, personajul principal fiind Diter Resnick, un adolescent inteligent dintr-un Las Vegas al unei Americi lovite de o criză economică destul de gravă. Dieter a fost crescut de tatăl său alcoolic și abuziv, unul dintre multele motive pentru care s-a jurat să facă tot posibilul să scape din Las Vegas și să meargă la o facultate de prestigiu.

Dieter are și un talent secret, el poate vedea anumite lumini situații periculoase - un fel de Spider-Sense vizual - care îi e de folos mai ales în bătăile de la școală. Numai că una din aceste bătăi are un rezultat exploziv care îi transformă viața. Se trezește cu o bursă integrală la o facultate exclusivistă (nu, nu primește scrisoarea printr-o bufniță) și în drum spre acea facultate întâlnește o fată ciudată și misterioasă dar extrem de atrăgătoare.

Urmează o serie de aventuri extraordinare pline de magicieni, vamipri, vârcolaci și dragoste, exact ce trebuie pentru adolescenți, fie tineri sau bătrâni.

Aștept cu nerăbdare următoarele cărți din serie, cel puțin încă una este în lucru.

Niciun comentariu: