duminică, 15 decembrie 2013

Dangerous Games - Matt Forbeck

 




Matt Forbeck este un om foarte cunoscut în industria jocurilor și science ficțion, a scris și produs jocuri RPG, jocuri cu miniaturi, jocuri cu cărți de joc, etc.

Seria Dangerous Games a apărut la lumina soarelui datorită unei campanii pe Kickstarter, în care Forbeck și-a trasat sarcina de a scrie douăsprezece cărți într-un an, patru trilogii cu acțiuni și personaje diferite.

Trilogia Dangerous Games are loc în 3 ani consecutivi, în cadrul GenCon, una din cele mai cunoscute convenții din lumea jocurilor, unde Liam Parker, un absolvent al Academiei de Poliție și designer de jocuri începător ajunge pentru prima dată în prima carte, și are ghinionul de a descoperi cadavrul unui alt designer într-o alee. Datorită studiilor sale și naturii sale de gamer, este angajat de organizatorii GenCon de a fi omul de legătură cu poliția pentru a rezolva cazul de omucidere.

Dar cazul este unul întortocheat, și cu urmări bune și rele de-a lungul a trei ediții GenCon, pline de peripeții, referințe și un pic de umor, dar și tragedii (din fericire doar ficțiune).

Niciun comentariu: