marți, 5 februarie 2013

Shadow Ops: Fortress Frontier - Myke ColeShadow Ops: Fortress Frontier ne aduce continuarea aventurilor lui Oscar Britton, ofițer în Armata SUA și magician din școala Portalurilor, care a evadat din baza Armatei din dimensiunea paralelă în care magia este la ea acasă, împreună cu ființele fantastice din mituri și legende.

Problema este că după evadarea sa Oscar a omorât celălalt magician Portalier, lăsând restul soldaților din bază blocați în acea dimensiune fără linie de aprovizionare sau retragere. Iar problema aceasta a căzut pe capul celui de-al doilea personaj principal al cărții, colonelul Alan Bookbinder, un colonel birocrat care și-a descoperit recent puterile magice și căre va trebui să găsească soluția pentru evacuarea a unei divizii de soldați dintr-un mediu extrem de ostil.

Cartea este la fel de antrenantă ca prima din serie, și sper să avem măcar a treia carte anul viitor, între timp am înțeles că autorul a propus o carte nouă, tot stil militar, personajul principal fiind un membru US NAVY SEAL.

Niciun comentariu: